Tu cum folosesti o agenda?

Tu cum folosesti o agenda?

Te-ai gandit vreodata la cat de mult te poate ajuta o agenda? La cate lucruri o poti folosi si cat de multe poti gestiona avand una?

Traim intr-o lume a vitezei. O lume a haosului cauzata de lipsa timpului. Totusi,  daca stam sa analizam situtia, nu timpul este mereu cauza caruia nu reusim sa ne organizam.

Daca nu, iata doar cateva idei de utilizare a acesteia:

Agenda A5 personalizata lemn balerina colorata cadouri personalizate carnet jurnal 2
  1. Organizator
  2. Jurnal
  3. Schite de desene
  4. Schite de povesti/articole
  5. Retete culinare
  6. Numere de telefon ,zile de nastere, adrese de mail, site-uri utile si alte date importante
  7. Citate celebre, motivationale, amuzante
  8. Poezii(fie scrise de tine, fie cele care iti plac si iti transmit un mesaj anume),
  9. Sfaturi, ganduri, incurajari
  10. Scopurile si obiectivele pe care le ai
  11. Realizarile tale/ce realizari vrei sa ai pe viitor
  12. Orarul de la facultate/serviciu/scoala
  13. Date personale
  14. Calitati si defecte
  15. Ce faci bine si ce nu,lucruri pe care le poti ajusta,la care poti lucra ca sa evoluezi
  16. Dezvoltare personala etc.

Acestea sunt doar cateva idei, insa o agenda e un lucru personal unde creativitatea este cheia.

O agenda este un obiect propriu pe care il poti personaliza dupa bunul plac. O activitate relaxanta dupa o zi istovitoare ar fi sa iti creezi propria ta lume.  Iar un carnetel iti da aceasta oportunitate. Acesta poate fi spatiul tau intim, locul in care originalitatea si creativitatea sa se imbine cu nevoia de destainure, refulare, organizare. Fiind un lucru personal,nu exista limite,avand atatea variante de a ti-o personifici. Ai nevoie doar de culori, stickere, poze decupate, post it-uri si un gram de inspiratie si dorinta de a te elibera,de a te recreea.

O agenda iti da prioritatea de a-ti organiza viata. Iar pe cat de demodat ti se poate parea un astfel de obiect,pe atat de util iti poate fi. Spre exemplu,eu mereu am una la mine,deoarece adesea se iveste sa am nevoie sa imi notez ceva,ori am deja notate lucruri pe care nu trebuie sa le uit si ma ajuta sa imi pastrez un program bine definit. O caracteristica a agendelor noastre este aceea ca foile pot fi schimbate,iar coperta poate fi pastrata si reutilizata. Foile folosite,daca nu iti mau sunt de folos pot fi reciclate,iar cele importante le poti pastra intr-o cutie speciala cu amintiri,ori sa le pui undeva unde sa le vezi mereu.

Fara sa iti dai seama,o agenda este fix ce ti-ai dorit si fix ce aveai nevoie. Fa-ti timp pentru tine! Nu lasa pe nimeni si nimic sa iti puna piedici in a te organiza si a te exprima liber! Lasa-ti creativitatea sa zboare, scrie, deseneaza ,relazeaza-te!








 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!