Adu-i primavara in suflet 🌸

Adu-i primavara in suflet 🌸
Astazi, odata cu inceputul primaverii, noi iti propunem sa incerci sa fi mai bun, mai bland, mai calduros si sa oferi iubire ori de cate ori ai ocazia. Limbajele iubirii sunt diferite pentru fiecare, insa nu exista persoana care sa nu se bucure de un cadou unic si personalizat, care sa ii arate cat de mult conteaza pentru cel care il ofera. 

Au fost ani tumultuosi si aparent, vremurile incerte continua sa predomine, insa ceea ce putem face noi, este sa controlam reactia noastra la tot ceea ce se intampla si sa nu lasam experientele exterioare sa ne faca sa uitam ceea ce conteaza: familia, prietenii, persoanele dragi, care reusesc sa ne puna un zambet pe buze ori de cate ori ii intalnim.

In luna martie sarbatorim femeia, fiinta pura si divina care ofera mereu sustinere si e capabila sa creeze un miracol din pantecul ei. Sarbatorim contributiile femeii de-a lungul timpul in istorie, cultura si societate. Ziua Internațională a Femeii, o celebrare globală a realizarilor economice, politice si sociale ale femeilor, a avut loc pentru prima dată la 8 martie 1911. Multe tari din intreaga lume sarbatores aceasta zi prin demonstrații, initiative educationale si obiceiuri precum oferirea de cadouri si flori femeilor. 

Organizatia Natiunilor Unite sponsorizeaza Ziua Internatională a Femeii încă din 1975. Atunci cand a adoptat rezolutia privind celebrarea Zilei Internationale a Femeii, Adunarea Generală a Natiunilor Unite a invocat urmatoarele motive: "Pentru a recunoaste faptul ca asigurarea pacii și a progresului social, precum si deplina exercitare a drepturilor omului si a libertatilor fundamentale necesita participarea activa, egalitatea si dezvoltarea femeilor; si pentru a recunoaște contribuțtia acestora la consolidarea pacii si securitatii internationale."

Alianta Natională pentru Istoria Femeilor desemneaza mereu o tema anuală pentru luna martie. Tema din 2022 este "Femei care ofera vindecare, promoveaza speranta". Aceasta tema este "atat un omagiu adus muncii neincetate celor din prima linie în timpul acestei pandemii in curs de desfasurare, cat si o recunoastere a miilor de moduri in care femeile din toate culturile au oferit atat vindecare, cat si speranta de-a lungul istoriei".

Sursa: www.history.com/topics/holidays/womens-history-month

Asigura-te ca toate femeile din viata ta stiu cat de importante sunt pentru tine. Poate fi coplesitor sa cauti un cadou deosebit si deseori atunci cand incerci, pare ca inspiratia te abandoneaza si niciun produs nu e pe gustul tau.

Noi te putem asigura pe www.lemnindar.ro avem cea mai variata gama de produse de calitate din lemn, complet personalizabile, pentru ca tu sa le oferi femeilor dragi din viata ta un cadou unic prin care sa se simta validate si apreciate. Daca vreunul din produsele noastre te inspira dar ai dori sa-l adaptezi, noi facem orice idee de-a ta sa prinda viata in lemn. 

Te asteptam sa vizionezi website-ul nostru si te asiguram ca acel cadou special pe care il cauti se afla aici.

Cu drag si respect,

Echipa Lemn in dar
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!