Idei pentru cadouri - Cum faci un cadou inedit?

Idei pentru cadouri - Cum faci un cadou inedit?
Cadoul – modalitatea prin care îți exprimi afecțiunea față de o persoană și prin care îi arăți că îi ești alături, la un eveniment, o sărbătoare, o zi de naștere.  Un cadou memorabil provoacă fericire și te face cu siguranță demn de ținut minte.

Însă, pe cât de nobilă este misiunea unui cadou, pe atât de complicat a devenit în ziua de astăzi să găsim unul potrivit. Există milioane de variante, timpul este scurt, astfel încât de multe ori devenim copleșiți și optăm pentru ce e mai simplu: un plic cu bani și ne-am scăpat.

Dar din păcate, niciodată nu vor avea banii același efect. Nu vor trezi niciun sentiment și … îți vor asigura locul în banalitate, în mulțimea oamenilor care nu-și fac timp, nu-și dau interesul și oferă bani cadou. Așadar, ce ar fi să ieși din mulțime și să te remarci prin cadouri originale oferite celor dragi ție? 

Găsirea unui cadou perfect pentru oamenii speciali din viața ta nu vor rezolva toate problemele însă va aduce categoric un sentiment de bucurie, căldură și apartenență într-un an predominat de nebunii, distanțare și confuzie.




Așadar, iată câteva întrebări care te pot ajuta să oferi bucurie celor dragi ție de aceste sărbători:


1. Există ceva de care au nevoie și au menționat fugitiv în vreo discuție?
2. Ce le place să facă în timpul liber? Ce pasiuni au?
3. Ce își doresc să-și cumpere în viitorul apropiat? La ce se uită constant pe internet?
4. Ce domenii îi pasioneaza, despre ce vorbesc cel mai mult atunci când cineva îi ascultă?
5. Ce crezi tu că ar putea să aducă valoare în viața lor? Cu ce le-ai putea tu îmbunătăți viața?


Această ultimă întrebare este foarte importantă deoarece de multe ori, noi nu știm de ce avem cu adevărat nevoie.

De îndată ce ai găsit răspunul la întrebările de mai sus, vei știi cu siguranță ce cadou să oferi. E posibil să nu găsești exact ce ai în minte, iar aici intervin … PERSONALIZĂRILE. Cu ajutorul unei personalizări, vei adăuga cireașa de pe tort iar cadoul tău va fi cu siguranță unul excepțional.
Dacă mai ai nevoie de inspiratie, lasă-te purtat prin gama noastră diversă de produse naturale și personalizabile din lemn. Vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău și celor dragi.

Cu drag,

Echipa Lemn in dar
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!