Idei de cadouri de Crăciun pentru învățătoare sau educatoare

Idei de cadouri de Crăciun pentru învățătoare sau educatoare

Educarea copiilor este o sarcină foarte grea, pe care o împărțim cu doamnele educatoare și învățătoare. Recunoștința noastră ar trebui să fie exprimată în fiecare zi, iar sărbătorile de iarnă sunt oportunitatea perfectă pentru a le oferi un mic dar. Alegerea cadoului perfect de Crăciun este întotdeauna o misiune complicată, iar când vine vorba despre doamnele educatoare, lucrurile sunt și mai dificile. Trebuie să găsim ceva care este în același timp simbolic, util, accesibil și drăguț. 

 

Ce cadouri să eviți

 

Cu siguranță, cea mai comodă variantă o reprezintă o cană cu un mesaj personalizat sau o lumânare cu miros de scorțișoară. Dar puțin pragmatism nu strică, gândește-te câte căni primește o educatoare într-un an. Probabil că cel puțin 50 de bucăți, drăguțe și amuzante, este adevărat, dar total nefolositoare. În plus, depozitarea lot va deveni în cel mai scurt timp o problemă. Situația cu lumânările parfumate este similară, din acest motiv este recomandat să eviți aceste două variante de cadouri. De multe ori, o simplă felicitare alături de un aranjament de Crăciun poate fi mult mai apreciat și folositor. 

 

Cum alegi cele mai bune cadouri pentru învățătoare sau educatoare

Optează întotdeauna pentru un cadou sincer, elegant și care să se încadreze în una dintre cele două categorii: 

  1. Să poată fi utilizat la clasă, astfel încât experiențe elevilor să fie îmbunătățită

  2. Să fie un cadou simbolic, dar folositor, astfel încât dna educatoare să se poată bucura de el, fără să se simtă jenată din cauza valorii exagerate.

Adaugă o felicitare scrisă din inimă, eventual chiar de copil și oferă cadoul într-un cadrul initim, fără ca alte persoane (colegi sau părinți) să fie de față.

 

Foto

Cele mai interesante idei pentru cadouri

  1. Set de rechizite

Materialele de papetărie sunt întotdeauna folositoare, așa că poți include în cadou diverse seturi de markere, pixuri, culori, post-it-uri și chiar hârtie colorată. Cu cât seturile sunt mai complete și mai de calitate, cu atât vei obține un cadou mai apreciat. 

 
  1. Agendă planificator

Munca unui educator se bazează într-un procent foarte mare pe o planificare strictă. O agendă elegantă, cu paginile datate și cu zone speciale pentru notat sarcini și alte taskuri, poate reprezenta alegere foarte inspirată

 
  1. O cutie cu bomboane

Niciodată nu trebuie subapreciată puterea unei cutii cu bomboane de ciocolată fină. Va trebui doar să ai grijă atunci când o oferi, astfel încât să vadă copiii bomboanele, altfel există riscul să ajungă acasă fără ele. 

 
  1. Set de cosmetice

Seturile pentru îngrijire corporală sunt și ele o alegere foarte bună. Fiind apreciate de orice femeie, sunt extrem de utile, iar prețul nu reprezintă un pericol pentru bugetul tău. Poți opta între creme de față, creme de corp, seturi pentru duș ori produse pentru îngrijirea părului. 

 
  1. Un mini espressor

Energia este unul dintre lucrurile de care d-nele educatoare au mare nevoie și nimic nu poate fi mai atractiv decât o ceașcă cu cafea bună. Alege un mini espressor care să poată oferi aroma preferată rapid, astfel încât procesul educațional să nu fie întrerupt. 

 
  1. Purificator de aer

Un device mic și elegant, care se poate încărca rapid cu ajutorul unui cablu USB, reprezintă cadoul perfect pentru o dna educatoare. Cel mai probabil va alege să îl utilizeze chiar în sala de clasă, astfel încât și copilul tău va beneficia de un aer de calitate mai bună. 

 
  1. Un card cadou

Indiferent dacă este un card de cumpărături, un abonament la SPA, o invitație la teatru, un card cadou este alegerea preferată atât pentru părinți cât și pentru educatoare. Poți opta pentru un buget rezonabil pentru tine, dar care va fi extrem de util pentru destinatara cadoului. 

 

Foto

 

Doamnele educatoare sau învățătoare sunt niște eroine, iar pentru asta trebuie să le mulțumim. Ele investesc enorm de mult timp, sentimente și emoții, astfel încât copiii noștri să meargă cu drag la grădiniță sau școală. Vacanța de iarnă este momentul perfect pentru a le oferi un cadou simbolic, dar care să exprime recunoașterea eforturilor pe care le fac în fiecare zi. Deși există discuții aprinse referitor la cadourile care pot depăși anumite limite, atunci când gestul este unul din inimă și care nu este condiționat în niciun fel, un dar simbolic va fi mereu apreciat. 

 

Întotdeauna, un buchet cu flori sau un aranjament de Crăciun va aduce o notă de eleganță cadoului, iar obiectele personalizate au un farmec aparte. Un stilou sau o eșarfă de mătase sunt potrivite atât din punct de vedere al costurilor, dar și al calității pe care o reprezintă. Dna educatoare și doamna învățătoare sunt persoane care joacă un rol fundamental în formarea unui copil, din acest motiv este important ca părinții să o trateze cu respect și apreciere. În acest fel, se va dezvolta o relație unică și vor fi construite amintiri pe care cei mici le vor purta în suflet toată viața. 



 

 

 

 

 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!