Cele mai unice cadouri de Valentines Day

Cele mai unice cadouri de Valentines Day
Valentines Day – ziua celor mai frumoase cadouri și dedicatii de dragoste se apropie cu emoții și entuziasm. Ce ai plănuit pentru această zi? Ți-ai propus să îți uimești partenera/ul cu un cadou ce îi va tăia respirația?
Săptămânile ce urmează sunt învăluite de un aer romantic, o perioadă favorită pentru toți cei îndrăgostiți și dornici să-și exprime iubirea în cel mai deosebit mod posibil. Și cum poți face asta cel mai bine? Printr-un cadou unic, natural și chiar personalizat după propriul tău plac.
Știm că goana după cadouri este obositoare și mai știm și că s-ar putea ca tu, cel care citești asta, să te afli disperat pe ultima sută de metri neștiind exact cu cel să-l surprinzi pe cel drag. Noi îți rezolvăm problema.
Îți prezentăm mai jos o listă cu cele mai unice cadouri din lemn, personalizabile, pe care le poți folosi pentru a-i transmite celui drag cât de mult îl iubești:

1. Diplomă unică și personalizabilă 



2. Plachetă - simbolul dragostei 



3. Agenda personalizabilă & copertă reutilizabilă

4. Felicitări deosebite


În cazul in care  ai alte idei, imaginează-ți produsul dorit din lemn iar noi îl facem să prindă viață pentru tine. Contactează-ne pentru mai multe detalii. 

Cu dragoste,

Echipa Lemn in dar 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!